Zoals bekend mogen de winnaars een keer zweefvliegen boven het parcours van de StartbaanRun. De datum waarop dat zal plaats vinden is 24 of 26 april. De definitieve datum hangt af van het weer. Op deze plaats zal dinsdag 24 april om 12 uur bekend worden gemaakt op welke dag het zal plaats vinden.

Read more

Eindelijk is bekend waar we het allemaal voorgedaan hebben. Alle deelnemers en sponsoren hebben hebben het geweldig gedaan. We hebben een netto bedrag kunnen overhandigen aan Simavi van ruim 22.000 euro. Door de toeslag van Simavi is het totaalbedrag € 40.304,54 geworden. Iedereen geweldig bedankt. Hierdoor kunnen er een aantal schoonwaterprojecten in Afrika worden gerealiseerd. Top.

Read more

Het was een succesvol evenement op zondag  5 november 2017. Een flinke hagelbui tijdens de wedstrijd over 5 km was wel even schrikken, maar leverde ook wel weer hele mooie plaatjes op. Verder een geweldige dag. Dankzij bijna 900 deelnemers een mooi evenement, dank aan jullie allen Binnenkort zullen wij hier bekend maken wat de […]

Read more